Goedkope UGGs

Zijn goedkope UGGs ook nep UGGS? Nee, niet altijd! Let op: als de prijs van een paar UGGs te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook wel zo. Er circuleren ongelofelijk veel neppe varianten die soms ook nog eens moeilijk te onderscheiden zijn van de echte UGGs (hoe herken je neppe UGGs?).

goedkope-uggs

 

Wanneer zijn goedkope UGGs dan echte UGGS? Wel, bij de webshops op deze website kan je er al zeker van zijn dat ze alleen maar de echte UGGs aanbieden. Het fijne is dat ze regelmatig een sale houden met hele hoge kortingen, waardoor je toch een paar goedkope UGGs in je schoenenkast kan zetten. Het is natuurlijk wel zo dat je er tijdens de sale als de kippen bij moet zijn: de standaardmaten en bestsellers (classic tall, classic short, Bailey Button,…) vliegen echt als zoete broodjes de deur uit.

UGGs kortingscodes en aanbiedingen

Vaak hebben deze webshops ook leuke acties en aanbiedingen die je ook voor UGGs kan gebruiken. Zo heeft webshop Spartoo nu deze actie lopen:

20% korting bij een besteding vanaf €150 op de herfst/wintercollectie T/m 30 september 2012:TOONEW20

15% korting bij een besteding vanaf €100 op de herfst/wintercollectie T/m 30 september 2012:TOONEW15

10% korting bij een besteding vanaf €80 op de herfst/wintercollectie T/m 30 september 2012:TOONEW10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>